Over Ons

Tools, Training & Resources voor Hypnotherapie

Lisa Green - Virtual Assistant.
Martijn Groenendal — Trainer & CEO.

Ons Verhaal

De Hypnotherapie Universiteit is de online leeromgeving voor hypnotherapie. Voor tools, training & Resources.

                                    Wat Onze Studenten Zeggen

Door ook veel te oefenen breng je de geleerde theorie meteen in de praktijk. De inhoud van de cursus is een prima basis voor een hypnotherapeut. Ik kan je aanraden deze fantastische ervaring zelf op te doen. Martijn is een ontzettend goede leraar en brengt de stof op een prettige manier over. 
Ben Kok
Hypotherapeut, NL
Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen. Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten
Agnes Wiegersma
Hypnotherapeut, NL
De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan oplossen! Martijn is erg kundig en geduldig en heeft het hart op de juiste plaats.
Erik Pril
Hypnotherapeut, NL
Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding tot gecertificeerd hypnotherapeut. Hypnose is een krachtig en magisch gereedschap als het je missie is om mensen te helpen. Als je een hypnotherapie-opleiding overweegt is dit een 100% aanrader.
Jack Brownn
From London, UK